13

واکنش قاضی مسعودی مقام به مطالب خلاف واقع وکیل متهم محمد امامی

  • کد خبر : 269824
  • 19 مهر 1399 - 18:22
واکنش قاضی مسعودی مقام به مطالب خلاف واقع وکیل متهم محمد امامی
سومین جلسه دادگاه «محمد امامی» امروز برگزار شد.

به گزارش عصر شهروند ، سومین جلسه دادگاه «محمد امامی» امروز برگزار شد.

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «محمد امامی» تهیه کننده سریال شهرزاد و از جمله متهمان بانک سرمایه امروز (شنبه نوزدهم مهر ماه) در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی و به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

در ابتدای جلسه «محمد امامی» در جایگاه مخصوص قرار گرفت.

سپس در ادامه جلسه قاضی مسعودی مقام گفت: در جلسه قبلی مطالبی از سوی وکیل امامی مطرح شد که برخی بر خلاف واقع بود و در فضای مجازی مطرح شدند. ما در دادگاه تنها کار حقوقی می‌کنیم و آنچه که بیان شده مفاد کیفرخواست است.

وی ادامه داد: فونت کیفرخواست خوانده شده که در اختیار قرائت کننده قرار گرفته متفاوت از سیستم ما است، اما محتویات هیچ تفاوتی ندارند و ابلاغ کیفرخواست به صورت سیستمی قابل مشاهده است.

حتما بخوانید :

اسناد فعالیت‌های تجاری « سید محمد امامی »

برگزاری اولین جلسه دادگاه محمد امامی در شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی

قاضی مسعودی مقام گفت: قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست هیچ گونه تفاوتی ندارد و کیفرخواست سیستمی است.

وی ادامه داد: تمام مستندات وجود دارد و اگر دقت نداشتید باید دقت می‌کردید تا می‌دیدید که منطبق با کیفرخواست بوده و من یک به یک آن را مطالعه کردم و سرسوزن آنچه خوانده شد با آنچه که شما از دادگاه گرفته‌اید، تفاوتی ندارد.

قاضی مسعودی مقام خطاب به وکیل «محمد امامی» گفت: سال ۹۷ که محاسن نداشتید در زمانی که هیئت مدیره بانک سرمایه بخشایش و توسلی بودند، گفتید من وکیل و مسئول وصول مطالبات هستم و بیان کردید که در رابطه با فساد بانک سرمایه، هیئت مدیره و برخی از افرادی که تسهیلات گرفته‌اند، مستنداتی دارید و ما هم گفتیم تحقیقات لازم را انجام می‌دهیم و شما به صراحت حتی اسم متهمان را هم آوردید.

وی ادامه داد: اما ما برای آن که ذهنیتی ایجاد نشود، از شما دعوت نکردیم. شما می‌گویید قاضی عادل دادگاه فقط اجازه قرائت کیفرخواست را داده است. شأن و شئونات وکالت را رعایت کنید، ما هیچ‌گاه پا را از قانون فراتر نمی‌گذاریم، شما دفاع حقوقی کنید و ماهیت و شکل مناسب را رعایت کنید.

قاضی مسعودی مقام خطاب به وکیل متهم «محمد امامی» گفت: امامی گفت شما پرونده را مطالعه کرده‌اید و از آن کپی گرفته‌اید، امضای شما پایه دفتر وجود دارد.

وی ادامه داد: در نوزدهم خرداد ماه ۹۹ اولین درخواست شما وجود دارد، دروغ نگویید و شأن دادگاه را حفظ کنید، شما در نامه نوشته‌اید که کیفرخواست ابلاغ شده و من ایراداتی دارم و امضا کرده‌اید و ذیل آن «یا فاطمه زهرا» را درج کرده‌اید.

قاضی مسعودی مقام گفت: شما حق ندارید کار را رسانه‌ای کنید. کدام دادگاه ۷۰ جلسه رسیدگی برگزار کرده‌ است، اگر شما می‌گویید عدالت یعنی پذیرش حرف شما، این درست نیست؛ عدالت یعنی کاری که ما منطبق با قانون انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: کارتن خواب‌های بی بضاعت برائت گرفته‌اند و به برخی از مدیران هم گفتیم که اتهامات منتسب به شما نبوده است. تمام آرای ما منتشر شده است و از انتشار آن نمی‌ترسیم، همه در سیستم وجود دارد و هر کاغذی که خواستید بیایید و من آن را به شما می‌دهم.

قاضی مسعودی مقام گفت: من آدم دانشگاهی هستم و ترس علمی ندارم، ۲۵ سال است که کار قضاوت می‌کنم. من نفوذناپذیر هستم و کار غیر قانونی نمی‌کنم؛ شهادت آن هم این است که هیچ قاضی در جمهوری اسلامی ۲۵ سال در جرایم اقتصادی دوام نیاورده، اما من چون کار قانونی می‌کنم، تاکنون دوام آورده‌ام.

وی افزود: ما به شما مهلت دادیم تا کیفرخواست را بخوانید و پس از آن وارد استجازه شدیم، با وجود آن که می‌توانستیم با پایان یافتن مهلت استجازه جلسه دادگاه را به صورت دیگری برگزار کنیم، اما منتظر ایستادیم تا استجازه تمدید شود، شما مرجع تشخیص عدالت بنده نیستید.

در ادامه جلسه دادگاه متهم «محمد امامی»، فرزند احمد در جایگاه مخصوص قرار گرفت و گفت: به هیچ عنوان اتهامات وارده را قبول ندارم.

سپس وکیل امامی در جایگاه مخصوص قرار گرفت.

وی گفت: باز هم می‌گویم که به هیچ عنوان مستندات کیفرخواست به بنده داده نشده است و من بعد از آن درخواست کردم که گزارش تحقیق و تفحص از مجلس در اختیار بنده قرار گیرد، حضرتعالی دستور دادید، اما به بنده داده نشد.

قاضی مسعودی مقام گفت: درباره دادگاه صحبت کنید و درباره جلسات دادگاه‌هایی که در آن‌ها حضور نداشته‌اید، حرفی نزنید.

وکیل متهم امامی گفت: بنده ۶۰۰ میلیون تومان برای این پرونده گرفته‌ام، قانون پولی و بانکی مواردی را تعیین کرده است، اما بانک مرکزی شاکله آن را تغییر داده است، البته من در صحبت‌های شما شنیده‌ام که گفته‌اید به سراغ مدیران بانک مرکزی هم می‌روید.

وی ادامه داد: من تنها یک جا سرم پایین است، آن هم مقابل رهبر معظم انقلاب است. فکر نکنم کسی به اندازه ایشان نگران این موضوع باشد و ایشان همواره به موضوع فساد اقتصادی تأکید دارند.

وکیل متهم امامی گفت: آقای قهرمانی، باید اولین نفر بانک مرکزی را متهم می‌کرد و خِر او را می‌گرفت. آقای قاضی من با شما سر جنگ ندارم و وقتی بانک خودش پیش رو است تا وام گرفته شود و تنها سود به او داده شود. چرا باید آقایان را تحت تعقیب قرار دهیم، در مصوبات راه فرار وجود دارد.

قاضی مسعودی مقام گفت: مسیر رسیدگی به پرونده بانک سرمایه بنده هستم و تنها بانکی که هم تسهیل دهندگان و هم گیرندگان تحت تعقیب قرار گرفتند، این بانک است و نزدیک به ۱۱ نفر از مدیران بانک سرمایه محکوم شدند.
وی ادامه داد: بحث ما تنها فاکتور صوری نیست. آن‌هایی که در مقام مدیران خیانت کردند تعقیب شدند و آن‌هایی که شرایط دریافت نداشتند هم تعقیب شدند. کسی به لحاظ فاکتور صوری محاکمه نشده است و تمام شرایط پرداخت تسهیلات با قانون منطبق شده و گفته شده که این فرد صلاحیت دریافت تسهیلات را نداشته است و به همین دلیل مدیران تحت عنوان اخلال در نظام اقتصادی تعقیب شدند.

قاضی مسعودی مقام گفت: من اجازه نمی‌دهم حتی یک نفر که مقصر بوده از پرونده خارج شود. ما می‌نویسیم که باید تعقیب بشوند، اما سیاستگذاری در کشور ما فعلا مستند قانونی ندارد و قانونگذار باید برای سیاست‌گذاری‌های غلط، عناوین مجرمانه پیش‌بینی کند. آنچه قابل انطباق با قانون باشد اعلام می‌کنیم، اما درباره آنچه که برای آن قانونی وجود ندارد، نمی‌توانیم پایمان را فراتر بگذاریم.

در ادامه جلسه نماینده بانک سرمایه با قرار گرفتن در جایگاه مخصوص گفت: شکایت ما از طریق لایحه به شما ارائه شده است و حول محور اقداماتی که در این بانک رخ داده و تسهیلات پرداخت شده است.

وی ادامه داد: ورود آقای امامی، گرفتن تسهیلات و استفاده از آن‌ها با عناوین مجرمانه تطبیق داشته و مشخص شده که او پولشویی انجام داده و خسارت غیر قابل جبرانی به بانک وارد کرده‌ است.

نماینده بانک سرمایه گفت: وکیل آقای امامی رسید ارائه کرده است، اما به جای دفاع از موکلش که اموال بانک را به تاراج برده و منجر به فشار بسیار زیاد به بانک شده‌ است، از صبح می‌گوید که چیزی به عنوان سند نگرفته‌ است.

نماینده بانک سرمایه گفت: چه در جلساتی که وکیل به بانک آمده و چه در جلساتی که در دادسرا صورت گرفته، به هیچ وجه موارد درخواستی از سوی وکیل اعلام نشده و عدم ارائه درخواست مشخص از سوی وکیل منجر به آن شد تا جلسات هیچ نتیجه‌ای نداشته باشند.

قاضی مسعودی مقام گفت: برای اولین بار است که ما چنین صحبت‌هایی از وکیل در دادگاه می‌شنویم، شما اگر مستندی می‌خواهید می‌توانید اعلام کنید تا ما آن را به شما بدهیم. آقای وکیل از موکل خود دفاع کنید، یک ساعت و نیم وقت دادگاه را گرفته‌اید، اما هیچ دفاعی نمی‌کنید. اگر ایرادی به گزارش‌ها دارید آن را اعلام کنید و در مقام دفاع اگر حرفی دارید بزنید. می‌توانید وقت بیشتری بگذارید و پرونده را بخوانید، اینکه دائماً می‌گویید چیزی به شما ابلاغ نشده درست نیست، هر چیزی که به شما مربوط می‌شود در پرونده موجود است و بیش از ۱۰ جلسه در دادگاه‌ها آمدید و پرونده را مطالعه کردید.

قاضی مسعودی مقام ادامه داد: اگر دفاعی دارید صحبت کنید، اما اگر چیزی ندارید، بنشینید.

در ادامه جلسه نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در جایگاه مخصوص قرار گرفت و گفت: به اتهامات آقایان امامی، هاشمی، شیرخان و فرشاد صادقی در این پرونده و آقایان بخشایش، ضیائی، ترکمان و علی رحمتی شکایت کردیم و پرونده در دادسرا در حال رسیدگی است.

وی ادامه داد: حیف و میل اموال فرهنگیان، تبانی با طرف‌های قرارداد، اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور و موارد مندرج در کیفرخواست از جمله دلایل و مستندات شکایت ما هستند.

نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان بیان کرد: آنچه به عنوان کیفرخواست به ما ابلاغ شده با آنچه اینجا قرائت شد، عیناً مطابقت دارد و من آن را تطابق داده‌ام.

وی ادامه داد: خارج از دادگاه وکیل متهم اذعان کرده که به شرکت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان بدهی‌هایی دارد و خودشان معتقد هستند که آن را پرداخت می‌کنند.

در ادامه جلسه دادگاه قهرمانی نماینده دادستان در جایگاه مخصوص قرار گرفت و گفت: یک ساعت و نیم آقای وکیل صحبت کردند و این حجم هیاهو منجر به بیان خاطرات آقای وکیل، صحبت درباره پشت پرده‌های اقتصاد، نظرات قاضی و سوال از شما گذشت و من یک لحظه فکر کردم در کافی شاپ نشسته بودم و می‌خواستم اسپرسو سفارش دهم.

وی ادامه داد: آقای امامی در وصول مطالبات نقش داشته‌ و شکایت بانک این است کسی که به اسناد بانک دسترسی داشته، اکنون وکیل امامی شده است. آقایان می‌خواهند نگذارند که ورود ماهوی به پرونده انجام شود، اما من با قدرت تمام ماهیت پرونده را افشا می‌کنم.

قهرمانی گفت: وکیل می‌گوید کیفرخواست متفاوت است، اما تیم رسانه‌ای این افراد در فضای مجازی به گونه‌ای القا می‌کنند که گویا کیفرخواست تفاوت داشته و عنوان کرده‌اند که در کیفرخواست نامه وکیل نیامده است. شما بگویید در کدام قانون آمده است اسم وکیل باید در کیفرخواست ذکر شود.

نماینده دادستان گفت: این تیم فساد آنقدر پیچیده بود که برخی از متهمان بی‌بضاعت بودند و شبکه فساد نگران بود که این افراد، چون به جایی وصل نیستند، پس از دستگیری افشاگری کنند، لذا برخی افراد را از کشور خارج کردند مثل پرویز نسترن تهرانی که یک پیک موتوری بود و بر اساس ردیابی‌ها متوجه شدیم که او از کشور خارج شده تا آن که در سال ۹۷ پرویز نسترن تهرانی از مرز عراق وارد کشور شد و پس از دو ماه او را دستگیر کردیم و متوجه شدیم که او هیچ کاره بوده و صرفاً از حساب‌های او استفاده می‌شده و نکته جالب‌تر اینکه هنگامی که او به کشور بازگشت امضایی از او گرفتند تا برایش وکیل بگیرند، درحالی‌که او هیچ پولی نداشت و پس از رصد‌ها ما متوجه شدیم که اگر روزی قرار شد تا این فرد دستگیر شود، برای او وکیل داشته باشند.

وی خطاب به وکیل متهم ادامه داد: ما به شما هم اعتماد نداشتیم. شما وکیل بانک سرمایه بودید و اکنون علیه بانک سرمایه هستید و برای حفظ اسرار پرونده اجازه نمی‌دادیم تا مطالب خوانده شود و علت آن که نگذاشتیم برخی از اسناد پرونده توسط وکیل خوانده شود، آن است که به او اعتماد نداشتیم.

قهرمانی گفت: در بانک سرمایه، صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت توسعه ساختمان اقدامات مجرمانه بسیار رخ داده است.

نماینده دادستان گفت: یکی از شرکت‌های امامی «سون قشم» بوده است که در سال ۹۲ امامی سهامدار این شرکت می‌شود و شرکت درخواست ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات می‌دهد و درخواست این تسهیلات مستقیماً به آقای بخشایش داده شده و سال ۹۱ آقای امامی مشاور آقای بخشایش بوده، در حالی که روند تسهیلات این است که درخواست باید ابتدا به شعبه داده شود، اما اینجا ابتدا درخواست به بخشایش داده شده و مانی رهبر اعلام کرده که شعبه پرداخت کند و نهایتا ۵۰ میلیارد تومان پول و تسهیلات به شرکت پرداخت شده است.

قهرمانی گفت: ۵ میلیارد تومان مسدودی هادی‌ رضوی وارد حساب امامی شده است. بنا بود که پول از شعبه قشم پرداخت شود، اما چون کد از بانک مرکزی نداشته، آقایان فرصت را غنیمت می‌شمارند تا تسهیلات از شعبه اسکان تهران داده شود و این شعبه کلید رمز رسیدن به موارد مختلف است و آقای امامی خودش مدیر شعبه بوده و تمام اعضای بانک را چیده بود.

نماینده دادستان گفت: شرکت برای درخواست تسهیلات باید یک موجودی داشته باشد، اما شرکت آقای امامی در روز دریافت تسهیلات افتتاح حساب کرده و گردش مالی نداشته است.

قهرمانی گفت: با فاکتور صوری برای آقای امامی ضمانت نامه صادر کرده‌اند. آقای وکیل می‌خواهد مبالغه کند و می‌گوید بانک سرمایه بخشی از سرمایه را مسدود کرده و آقای امامی موظف بود برای شرکت ۵ میلیارد مسدودی بگذارد که آن را رضوی برای او تأمین کرده بود و باید ۴۰ میلیارد تومان وثیقه می‌گذاشت، آقای امامی روز دریافت تسهیلات نامه می‌زند که ملکی را به عنوان ۴۰ درصد وثیقه به بانک خواهد داد.

قاضی مسعودی مقام گفت: آقای امامی زمانی که در جایگاه قرار گرفتید تمام موارد را توضیح بدهید، بسیاری از متهمان مطالبی را خلاف آنچه شما می‌گویید، بیان می‌کنند.

نماینده دادستان گفت: پول‌ها به بخش‌های مختلفی رفته‌اند؛ بخشی از پول‌ها به حساب حاجیان که خودش وکیل بوده رفته و بخشی به حساب یک دختر ۱۴ ساله رفته و بخشی وارد حساب یک هنرپیشه سرشناس شده است. بخشی از پول‌ها هم به حساب یک خانم بازیگر سینما که هیچ قراردادی نداشته رفته و بخشی هم به حساب سس بهروز و به حساب‌های بازیگران متعدد سینمایی که هیچ قراردادی با آقای امامی نداشتند رفته و بخشی هم به حساب داماد آقای امامی رفته است.

قاضی مسعودی مقام گفت: ادامه جلسه دادگاه در صبح و عصر روز دوشنبه (بیست و یکم مهر ماه) برگزار می‌شود. منبع

وقتی آقای وکیل دادگاه را با کافی شاپ اشتباه می‌گیرد/ سفارش اسپرسو برای قاضی و نماینده دادستان!

در جلسه سوم دادگاه «محمد امامی»، وکیل وی به جای دفاع تنها به بیان خاطرات پرداخت.

سومین جلسه دادگاه «محمد امامی» تهیه‌کننده سریال شهرزاد و یکی از متهمان پرونده بانک سرمایه روز گذشته در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی برگزار شد، دادگاهی که البته بیشترین زمانش را وکیل متهم به خود اختصاص داد و به قول نماینده دادستان تنها به بیان خاطرات و نظرخواهی پرداخت.

با وجود آن که در ابتدای جلسه دادگاه قاضی مسعودی مقام از «محمد امامی» خواست که برای دفاع از خود در جایگاه قرار گیرد، اما این متهم ترجیح داد که ابتدا وکیلش از او دفاع کند و سپس خود صحبت هایش را بیان کند.

صحبت‌های پراکنده، تعریف خاطرات، مجادله و بحث با قاضی همگی اقداماتی بودند که این وکیل در قالب دفاع انجام داد.

دو ساعت زمان بدون ذره‌ای دفاع

در حالی که دادگاه حدود دو ساعت از زمان خود را به شنیدن دفاعیات وکیل متهم امامی اختصاص داده بود، اما او حتی یک دقیقه هم از  موکل خود دفاع نکرد و چندین مرتبه با تذکر قاضی در این رابطه مواجه شد.

قاضی مسعودی مقام بار‌ها به وکیل امامی تذکر داد که از بیان صحبت‌های حاشیه‌ای بپردازد و تنها از موکلش دفاع کند، اما با هر بار تذکر، این وکیل نه تنها دفاعی نمی‌کرد، بلکه بیشتر در حاشیه  می‌رفت.

البته بگو مگو‌های وکیل و قاضی از ابتدای جلسه دادگاه شروع شد و از همان ابتدا وکیل بر این موضوع تأکید داشت که کیفرخواست خوانده شده با آنچه که به او ابلاغ شده متفاوت است و گزارش‌هایی که درخواست کرده به او واصل نشده، البته این‌ها تنها ادعا‌هایی بودند که قاضی دادگاه با نشان دادن اسنادی که امضای وکیل پای آن‌ها بود و عبارت «یا فاطمه زهرا» به دستخط او درج شده بود، رد شد.

کریمی فارسی در خلال جلسه دادگاه سعی بر این داشت تا درباره پرونده‌های دیگر قاضی مسعودی مقام صحبت کند که با تذکر قاضی مبنی بر اینکه شما در جلسات دادگاه‌های دیگر حضور نداشته‌اید و  نمی‌توانید درباره آن صحبت کنید، رو به رو شد.

قاضی مسعودی مقام: دفاعیات خود را تنها در قالب کیفرخواست انجام دهید

در حالی که نماینده دادستان چندین مرتبه درخواست کرد تا دفاعیات بر اساس بند‌های کیفرخواست باشد، اما وکیل به این موضوع توجهی نمی‌کرد.

در قسمتی از دادگاه قاضی مسعودی مقام با تذکری خطاب به وکیل امامی گفت:  دفاعیات خود را تنها در قالب کیفرخواست انجام دهید، این رویه اشتباه نظم دادگاه را به هم می‌ریزد.

اما وکیل امامی به شرح سابقه فعالیت خود در حوزه نظام قضایی پرداخت و از آرزوی خود برای تحقق نظام بانکی صحبت کرد.

در این جلسه وکیل امامی مدام صحبت‌هایی را مطرح می‌کرد که هیچکدام به دادگاه و کیفرخواست ارتباطی نداشتند.

تلاش برای انحراف جلسه دادگاه

وکیل امامی خطاب به قاضی مسعودی مقام از او پرسید که آیا دیدگاه سال ۹۶ شما با دیدگاه کنونی تان مطابقت دارد؟ که با پاسخ قاضی مسعودی مقام مواجه شد که به او گفت: اکنون زمان توضیح نیست دفاع کنید؛ اینکه بخواهید مرا به سمت و جهت دیگری بکشانید، درست نیست، من از شما زرنگ‌تر هستم  و وارد بحث اصلی شوید.

اما به دلیل تداوم سخنانی خارج از کیفرخواست، قاضی به وکیل دستور داد تا دفاعیاتش را در چهارچوب کیفرخواست انجام دهد و پس از آن که وکیل این کار را انجام نداد، از وی درخواست کرد تا بنشیند.

صحبت‌های وکیل آنقدر حاشیه‌ای بود که حتی صدای نماینده دادستان را هم درآورد و قهرمانی با کنایه به وکیل گفت: صحبت‌های شما به قدری حاشیه‌ای بود که من یک لحظه احساس کردم در کافی شاپ نشستم و می‌خواستم اسپرسو سفارش دهم.

سومین جلسه دادگاه «محمد امامی» به دلیل صحبت‌های حاشیه‌ای راه به جایی نبرد و اصلاً دفاعی صورت نگرفت و ادامه جلسه به فردا موکول شد و حال باید دید که وکیل متهم امامی در ادامه جلسات دادگاه رویه خود را تغییر می‌دهد و دفاع می‌کند یا باز هم موضوع را به حاشیه می‌برد.

لینک کوتاه : https://asrshahrvand.com/?p=269824

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

.
.

ارائه خدمات مالی و مالیاتی در موسسه حسابداری محاسبان تلاشگر خبره

.

درباره پایگاه خبری عصر شهروند: عصر شهروند رسانه ای تخصصی در حوزه اخبار شهری است که با کنار گذاشتن ملاحظات و تعارفات معمول در پایگاه های خبری تحلیلی ، مطالبات و مشکلات شهروندان را در زمینه های گوناگون پیگیری می کند . از جمله اولویت های سایت عصر شهروند ، بازتاب واقعی اخبار استان تهران ،نگاه تحلیلی به مسائل و مشکلات شهروندان تهرانی ، نهایت دقت و سرعت در بازنشر اخبار ، رعایت امانتداری در خبرهای نقلی و دید همه جانبه ،صادقانه و بیطرفانه در تولید خبر است . عصر شهروند همه تلاش خود را برای ایجاد روحیه امیدواری در بین همشهریان تهرانی و پرهیز از ایجاد تشویش در جامعه می کند . امید است به یاری شما همشهریان عزیز عصر شهروند بتواند گامی هرچند کوچک در مسیر اطلاع رسانی صحیح و مفید در جامعه بردارد و پیگیر مشکلات و دغدغه های شهروندان از اعضای شورای شهر تهران ، مدیران و مسئولین استان تهران باشد .